Nog een derde finalist voor de afvalwedstrijd
van Hills Pet Nutrition

Afvalprogramma

Ook Sam, een labrador retriever, is genomineerd voor de finale van de Hills afvalwedstrijd. Sam zal meedoen in de finale om de hoofdprijs van de afvalwedstrijd. Alle finalisten hebben sowieso een half jaar voer van Hills gewonnen!.

Sam is 8 kg afgevallen!

Sam zou eerst maar 5,2 kg afvallen, echter het ging zo goed dat we een nieuw streefgewicht ingesteld hebben. Van 32,7 kg zou hij naar 27,5 kg gaan, echter hij is nu 24,7 kg!
Als u meer wilt weten over de andere finalisten uit onze praktijk: lees verder over Bruno en Shadow ....

Foto van voor het begin van Sam aan de afvalrace van hill's en Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht Foto na afloop van Sam aan de afvalrace van hill's en Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht

Op bovenstaande foto's ziet u Sam (links) voordat hij aan het afvalprogramma begon en na afloop van het programma (rechts). Je kunt het verschil duidelijk zien.

Als u benieuwd bent wat het afvalprogramma precies inhoudt: lees verder ....

Indien u vragen heeft met betrekking tot het gewicht van uw hond of kat, neem dan contact met ons op of kom langs. We kunnen dan beoordelen of uw hond een gewicht heeft dat bij hem of haar past.

In 2006 deed de kat Pino aan het Hill's afslankprogramma mee. Hij is zo goed afgevallen dat hij genomineerd is voor de finale van 2007 van de afslankwedstrijd van Hill's Pet Nutrition.

Lees verder over Pino ....