De kat Pino is genomineerd voor de finale van de afvalwedstrijd van Hill's


Pino is genomineerd voor de afvalwedstrijd 2007 van Hill's Pet NutritionOvergewicht

60 % van de honden en katten heeft last van overgewicht. Ook kat Pino had hier last van. Op advies van ons besloot de eigenaresse om hem af te laten vallen.

Een kat valt moeilijk af

Het is lastig om een kat te laten afvallen. Met behulp van R/D voer van Hill's en het stimuleren van lichaamsbeweging is het gelukt om Pino te laten afvallen.

Pino woog 7,9 kg en heeft zijn streefgewicht van 5,5 kg inmiddels bereikt.In totaal is hij 2,4 kg afgevallen, dat is 30% van het uitgangsgewicht.

Als u wilt weten wat zijn gewichtsverloop was lees dan verder ....

Finale afvalwedstrijd 2007

Het afvallen van Pino verliep zo goed dat hij is genomineerd voor de finale van de afvalwedstrijd van 2007 die door Hill's Pet Nutrition is georganiseerd. Het is het tweede jaar dat patiŽnten van onze dierenkliniek genomineerd zijn. Vorig jaar (2006) hadden we zelfs 3 honden als finalist in de finale.

Donderdag 25 januari is de finale en zullen we samen met Pino en zijn eigenaresse aanwezig zijn.
We zijn ons ervan bewust dat we met frames werken en dat u mogelijk op een aparte website pagina terecht bent gekomen, maar u kunt zo weer naar ons terug, klik gewoon op 1 van de afbeeldingen hieronder ....

Klik hier naar onze homepage te gaan Klik hier om naar onze tandheelkundige site www.dierengebit.nl te gaan

Klik hier om naar onze bibliotheek te gaan, ideaal om even snel wat te vinden Klik hier naar onze youtube pagina te gaan

Klik hier om naar onze facebook pagina te gaan