2 finalisten voor de afvalrace van Hill's Pet Nutrition

Afvalprogramma

Twee honden uit onze praktijk zijn genomineerd voor de afvalrace van Hill's Pet Nutrition.
We hebben in 2005 eigenaren van honden en katten met overgewicht geadviseerd om hun huisdier te laten afvallen. De bedoeling was om de kilo's er af te krijgen. Echter bij sommige van de dieren ging het afvallen zo goed dat ze genomineerd zijn voor de finale van Hill's.

Deze finale is 25 januari. Die dag zullen Bruno en Shadow te horen krijgen of zij de winnaar zijn van de afvalrace van Hill's Pet Nutrition 2005. Alle finalisen krijgen in ieder geval een half jaar lang gratis voer.

Voor ons zijn het nu al winnaars

Voor ons zijn Bruno en Shadow en natuurlijk hun baasjes nu al winnaars:
Ze zijn goed afgevallen en daarmee hun overgewicht kwijt. Nu we een paar maanden verder zijn zijn ze nog steeds mooi op gewicht!

Bruno verloor maar liefst 9 kg!

Foto van voor het begin van Bruno aan de afvalrace van hill's en Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht Foto na afloop van Bruno aan de afvalrace van hill's en Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht

Op bovenstaande foto's ziet u Bruno (links) voordat hij aan het afvalprogramma begon en na afloop van het programma (rechts). Je kunt het verschil duidelijk zien.
Lees verder hoe Bruno het afvallen verging ....

Shadow, een blinde geleide hond die moest afvallen, verloor 4,5 kg.

Foto van voor het begin van Shadow aan de afvalrace van hill's en Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht Foto na afloop van Shadow aan de afvalrace van hill's en Dierenkliniek Wilhelminapark Utrecht

Op bovenstaande foto's ziet u Shadow(links) voordat hij aan het afvalprogramma meedeed en na afloop van het programma (rechts). Shadow is een blinde geleidehond en moest van het KNGF geleidehonden afvallen, hij was namelijk 4,5 kg te zwaar. Als hij niet zou afvallen dan zou de hond door het KNGF worden teruggenomen. Gelukkig is Shadow nu weer goed op zijn gewicht en kan hij zijn werk weer goed uitvoeren.

Als u benieuwd bent wat het afvalprogramma precies inhoudt: lees verder ....

In 2006 deed de kat Pino aan het Hill's afslankprogramma mee. Hij is zo goed afgevallen dat hij genomineerd is voor de finale van 2007 van de afslankwedstrijd van Hill's Pet Nutrition.

Lees verder over Pino ....

Indien u vragen heeft met betrekking tot het gewicht van uw hond of kat, neem dan contact met ons op of kom langs. We kunnen dan beoordelen of uw hond een gewicht heeft dat bij hem of haar past.


We zijn ons ervan bewust dat we met frames werken en dat u mogelijk op een aparte website pagina terecht bent gekomen, maar u kunt zo weer naar ons terug, klik gewoon op 1 van de afbeeldingen hieronder ....

Klik hier naar onze homepage te gaan Klik hier om naar onze tandheelkundige site www.dierengebit.nl te gaan

Klik hier om naar onze mobiele of light website te gaan, ideaal om even snel openingstijden en spreekuurtijden te vinden Klik hier naar onze youtube pagina te gaan

Klik hier om naar onze facebook pagina te gaan