Katten dierenartse Diane van Driel van Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht
Dierenarts Diane van Driel

Diane van Driel is in de zomer van 2001 afgestudeerd. Ze heeft in diverse gezelschapsdierensartsen praktijken gewerkt. In de herfst van 2001 is ze bij dierenkliniek Vossegat - Wilhelminapark gaan werken, waar ze als assistente gedurende haar studie al enkele jaren had gewerkt. Na de splitsing is ze meegegaan naar dierenkliniek Wilhelminapark.

Afstudeerproject
Haar afstudeerscriptie ging over "gebitsproblemen bij knaagdieren en konijnen". Ze is mede daardoor zeer ervaren met het behandelen van knaagdieren en konijnen. Verder liggen haar interesses bij de interne geneeskunde, gedrag en dermatologie (huidproblemen.

Aequor Personeel
Binnen onze dierenkliniek is Diane verantwoordelijk voor de personeelszaken. Zij is onze personeelsmanager en begeleid stagiaires en studenten diergeneeskunde. Ook is ze ons aequor aanspreekpersoon.

Kattendierenarts
Door diverse cursussen en nascholingen heeft ze zich als dierenarts toegelegd op de kattengeneeskunde. Als kattendierenarts is ze zeer geliefd bij de clienten, voor gedragsproblemen bij de kat (en ook de hond) kunt u bij haar terecht, aarzel niet om met haar te overleggen als u daar behoefte aan heeft.

Kattenspecialiste
Diane is lid van de NVK (de Nederlandse Vereniging van Kattendierenartsen), Fabcats en de EFSM. Ze behandeld in onze kliniek de katten met suikerziekte, nierfalen, chronische cholangitis en vele andere specifieke kattenziektes.
De afgelopen jaren heeft Diane zich steeds verder toegelegd op de interne geneeskunde en vooral die bij de kat. Als er een internistisch probleem is dan is de kans groot dat zij uw huisdier zal behandelen.

Cat Friendly Practice Cat Friendly Practice
Diane heeft er ook voor gezorgd dat we een cat friendly practice of een op de kat gerichte praktijk zijn. 60 % van onze patienten zijn katten en we hebben veel fokkers in onze praktijk. Daarbij behandelen we op 2e lijnsniveau katten, de kennis van dierenarts Ottenschot hebben we via zijn vroegere medewerkers meegekregen. Als voorbeeld: we spoelen de baarmoeders bij fokpoezen, ook behandelen we op een speciale manier katten met chronische niesziekte.

Prive
Zelf heeft Diane 1 kat. Ze is getrouwd en heeft twee zonen, genaamd Cem en Kennan.

Diane van Driel is lid van:
KNMvD = Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde GGG = Geneeskunde Groep Gezelschapsdieren
De ESFM is de European Society Feline Medicine oftewel de europese kattendierenartsen FAB is de Feline Advisory Bureau

NVK = Nederlandse Vereniging voor Kattengeneeskunde

Terug naar de medewerkers van Dierenkliniek Wilhelminapark ....
We zijn ons ervan bewust dat we met frames werken en dat u mogelijk op een aparte website pagina terecht bent gekomen, maar u kunt zo weer naar ons terug, klik gewoon op 1 van de afbeeldingen hieronder ....

Klik hier naar onze homepage te gaan Klik hier om naar onze tandheelkundige site www.dierengebit.nl te gaan

Klik hier om naar onze mobiele of light website te gaan, ideaal om even snel openingstijden en spreekuurtijden te vinden Klik hier naar onze youtube pagina te gaan